IMG_Hans2013_1

Hans Doorenspleet verbaast zich al heel lang over het feit dat er op veel plaatsen zo slecht gebruik wordt gemaakt van medewerkers.
Hans is onafhankelijk onderzoeker, schrijver en organisatiecoach. Hij heeft een fascinatie voor het functioneren van organisaties en speciaal voor de mens in de organisatie, en helpt zijn klanten graag bij verbeterprocessen. Effectiever en daarmee vaak ook efficiƫnter, daar draait het om. Hans heeft een brede en diepe ervaring, zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid, in Nederland en internationaal als controleur, adviseur, manager, toezichthouder en monitor.

Dankzij die vele verschillende rollen, in zeer wisselende omgevingen, en zijn basis als Registeraccountant, is Hans in staat bedrijfssituaties snel te doorgronden en te helpen verbeteren. Hans maakt makkelijk contact en zijn stijl nodigt mensen uit te participeren in een veranderproces. Zijn energie, humor en enthousiasme werken aanstekelijk op de groepen waar hij mee werkt. Hans slaat bruggen en is op een niet bedreigende manier zeer duidelijk. Daarbij neemt hij geen genoegen met oppervlakkige successen, maar zoekt altijd naar de dieperliggende oorzaak, zodat verandering ook duurzaam kan zijn.